UA

Notícies i esdeveniments

Notícies 2014

La iniciativa Topotesia accedeix al Centre de Creació d'empreses del GIPO
23.12.2014
La iniciativa emprenedora TOPOTESIA, promoguda per l'estudiant d'arquitectura Javier Martínez Sánchez, ha accedit al Centre de Creació d'empreses del Gabinet d'Iniciatives per a l'Ocupació (GIPO) de la UA.
Més informació
 
Cerimònia de clausura del títol d'Especialista en Patents i Transferència de Tecnologia del Magister Lvcentinvs
05.12.2014
L Conferència de Clausura estarà a càrrec del professor del departament de Química Inorgànica i Director del Laboratori de Nanotecnologia Molecular de la Universitat d'Alacant Dr. Javier García Martínez, qui ha sigut guardonat el passat mes de Juny amb el Premi de la Fundació Rei Jaime I de Noves Tecnologies.
Més informació
 
La UPUA homenatja al seu professor i realitzador del Taller d'Imatge Fernando Embid
04.12.2014
La Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant (UPUA) homenatja al seu company Fernando Embid, professor d'Imatge i Comunicació de la UPUA i realitzador de vídeo i televisió en el Taller d'Imatge de la UA, mort recentment. En l'acte, que es desenvoluparà demà divendres 5 de desembre de 2014, d'11:00 a 13:30 hores i en el Saló d'Actes de l'Aulari II,
Més informació
 
Convocatòria per a la presentació de propostes de cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant 2015
04.12.2014
El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística ha convocat la presentació de propostes dels Cursos d’Estiu de la Universitat d’Alacant “Rafael Altamira” 2015.
Més informació
 
Vectalia aposta per l'esport universitari i es converteix en patrocinador del Club Esportiu Universitat d'Alacant
03.12.2014
El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i Antonio Arias Paredes, en representació del Grup Vectalia, han firmat aquest matí un nou conveni amb el qual consoliden la col·laboració que mantenen les dues institucions des de fa anys.
Més informació
 
La Universitat d'Alacant oferirà tres Concerts de Nadal interpretats per l'OFUA
02.12.2014
Com a novetat, l'OFUA actuarà en el Teatre Audiori del Centre Social de Dénia i repeteix experiència en el Centre Comercial Gran Via d'Alacant i en l'ADDA, aquest últim amb caràcter solidari a benefici de Càritas
Més informació
 
Convocatoria de ayudas a la formación musical para el curso 2014/15 (primer encuentro)
25.11.2014
Es convoquen 55 ajudes a la formació musical per als músics que siguen membres titulars de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA), d'acord amb la distribució arreplegada en l'annex a la present convocatòria.
Més informació
 
Llorens Ferri porta "Una mirada irònica" al MUA
20.11.2014
Des d’avui i fins al pròxim 23 de desembre, Llorens Ferri exposa en el MUA “Una mirada irònica”, una mostra emmarcada en el Congrés Internacional Història i Poètiques de la Memòria: La violència Política en la Representació del Franquisme, que ha sigut inaugurat avui en el Museu de la Universitat d’Alacant.
Més informació
 
Els clubs Rotary Alacant i Alacant Port dotaran beques de formació musical per a alumnes de l'Orquestra Filharmònica de la UA
20.11.2014
La UA i els clubs han ratificat un any més l'acord de patrocini que recull, a més, la col·laboració conjunta per al tradicional concert de Nadal de l'OFUA en l’ADDA a benefici de Càritas
Més informació
 
Es presenta a Atenes el documental Estació de Peatge, de la Fundació General de la Universitat d'Alacant
17.11.2014
El realitzador del Taller d'Imatge de la Fundació general de la Universitat d'Alacant, Vicente Pascual, ha presentat a Atenes el documental Estació de Peatge, que co realitza al costat de Luis García Verdú. L'audiovisual narra la vida dels republicans espanyols en el camp de concentració de Mauthausen.
Més informació
 
I Jornada sobre Dret de Varietats Vegetals
03.11.2014
El 13 i 14 de novembre de 2014 tindrà lloc la I JORNADA SOBRE DRET DE VARIETATS VEGETALS, organitzada pel Magíster Lvcentinvs - Master en Propietat Industrial i Intel·lectual de la Universitat d'Alacant i el Departament de Dret Mercantil de la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant.
Més informació
 
II Jornades sobre Dret de Patents i Biotecnologia
03.11.2014
Dilluns que ve 17 de novembre de 2014 tindrà lloc la II Jornada sobre Dret de Patents i Biotecnologia, organitzada pel Magister Lvcentinvs - Master en Propietat Industrial i Intel·lectual de la Universitat d'Alacant i el Departament de Dret Mercantil de la Facltad de Dret de la Universitat d'Alacant.
Més informació
 
Una Cerca Activa d'Ocupació - " Eficaç " (Giposemanes)
17.10.2014
GIPOSEMANES 2014. Data d'impartició: Del 27 al 31 d'Octobre. Objectius: Desenvolupar les habilitats bàsiques que ajudaran als participants a realitzar, motivats, una cerca activa d'ocupació en el mercat de treball, amb la finalitat de que siguen capaços d'encaminar el seu projecte laboral i augmentar així les seues oportunitats d'inserció.
Més informació
 
Acte de clasura de la XVII i obertura de la XVIII edició del Master en Tributació (16 d'octubre)
08.10.2014
Durant l'acte, es pronunciarà la conferència: "Inseguretat i litigiosidad tributària", a càrrec de l'Excm. Sr. D. José Andrés Sánchez Pedroche, Rector de la Universitat a Distància de Madrid i Conseller Expert en el Consell Econòmic i Social de l'Estat.
Més informació
 
CERIMÒNIA D'OBERTURA DE LA XXI EDICIÓ DEL MAGISTER LVCENTINVS, MASTER EN PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL•LECTUAL
25.09.2014
El divendres 3 d'Octubre 2014, a les 19h00, se celebrarà la Cerimònia d'Obertura de la vintena primera edició del Magister Lvcentinvs, Master en Propietat Industrial i Intel·lectual de la Universitat d'Alacant.
Més informació
 
Tallers del GIPO a la Fira de Benvinguda de la UA
18.09.2014
Del 23 al 25 de setembre la Universitat d'Alacant celebra la seua Setmana de Benvinguda perquè podeu conéixer tots els servicis que la UA posa a la vostra disposicio. El dia 24 al matí, el GIPE realitzarà dos tallers per a ajudar a millorar la teua ocupabilitat
Més informació
 
Presentació del programa d'estudis d'Art Dramàtic de la UA
09.09.2014
Divendres que ve 12 de setembre de 2014 hi haurà una jornada de portes obertes amb dues classes pràctiques de demostració impartides per Alejandro Tous (interpretació davant la càmera) i Juan Luis Mira (interpretació teatral). Inscripció gratuïta
Més informació
 
La Fundació Manuel Peláez renova un any més el patrocini de l'OFUA
03.09.2014
El compromís de patrocini de la Fundació Manuel Peláez amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA) es consolida, amb l'objectiu de sufragar les ajudes musicals corresponents a les tres trobades anuals de l'OFUA (primavera, estiu i Nadal).
Més informació
 
L'OFUA convoca les proves d'accés per a la temporada 2014/2015
03.09.2014
L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA) convoca proves d'admissió en les següents especialitats instrumentals: Cordes: violí, viola, violoncel i contrabaix; Vents: flauta, oboè, clarinet, fagot , trompa, trompeta, trombó i tuba; Percussió
Més informació
 
L'Orquestra Filharmònica de la UA, dirigida per Mihnea Ignat, en el MusicFest de Perusa
01.08.2014
L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA) i el seu director titular i artístic, Mihnea Ignat, han sigut seleccionats per a participar com a orquestra resident en el prestigiós curs i festival d'estiu MusicFest 2014 de Perusa, el major festival d'Itàlia per a músics joves. Un total de 35 músics de l'OFUA amb el seu director ix avui cap a Perusa, on romandran fins al pròxim 24 d'agost.
Més informació
 
El derelicte romà Bou Ferrer, en el qual participa la UA, serà el primer BIC subaqüàtic valencià
31.07.2014
La quarta campanya de l'únic derelicte visitable a l'estat espanyol es durà a terme a través de la Fundació General de la Universitat d'Alacant i amb professorat de la Facultat de Filosofia i Lletres
Més informació
 
1.700 estudiants han participat en els Cursos d'Estiu de la UA Rafael Altamira
31.07.2014
La tretzena edició dels Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant Rafael Altamira es tanca amb un balanç positiu, gràcies unes xifres totals de 1.700 matriculats en 38 cursos, "unes xifres encoratjadores, tenint en compte el context de crisi i els canvis en els plans d'estudis", ha afirmat Catalina Iliescu, coordinadora acadèmica dels cursos.
Més informació
 
La UA lliura 3.500 euros a l'Associació de Vincles Infantils
29.07.2014
El Vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, ha fet lliurament d'un xec a la directora de l'Associació Vincles Infantils d'Alacant, Rosa Ruiz, amb la recaptació del Concert Solidari que l'Orquestra Filharmònica de la UA va oferir en l'Auditori de la Diputació Provincial d'Alacant (ADDA) el passat 5 de juliol.
Més informació
 
La UA participa en les visites subaquàtiques al derelicte Bou Ferrer de la Vila Joiosa
09.07.2014
La Universitat d'Alacant, a través del vicerectorat de Cultura i de la Fundació General, participen en el projecte per a fer accessible el derelicte Bou Ferrer que es troba a la Vila Joiosa, un vaixell romà enfonsat molt prop de la costa al S.I.
Més informació
 
Un concert de l'OFUA en el Teatre Chapí inaugura els cursos d'estiu de la UA a Villena
04.07.2014
L'Orquestra Filharmònica de la UA, dirigida per Mihnea Ignat, va ser la protagonista en la posada de llarg de l'inici dels cursos d'estiu que van ser presentats el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés
Més informació
 
El MUA i el Juan Gil Albert inauguren nova edició dels Encontres d'Art Contemporani
01.07.2014
Després de deu anys de col·laboració, la Universitat d'Alacant i l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil Albert inauguraran una nova edició dels Encontres d'Art Contemporani, dimarts 1 de juliol, a les 19.00 h, a la sala el Cub del MUA. La mostra romandrà oberta al públic fins al 26 de juliol.
Més informació
 
Comencen els Cursos d'Estiu Rafael Altamira de la Universitat d'Alacant
01.07.2014
Els Cursos d'Estiu Rafael Altamira comencen dimarts 1 de juliol, amb un acte inaugural que tindrà lloc a l'esplanada del MUA a les 20.00 hores.
Més informació
 
El MUA acull l'Acte de Clausura de l'II Master en Interpretació de Guitarra Clàssica
26.06.2014
La Segona Edició del Màster en Interpretació de Guitarra Clàssica de la UA finalitza el curs acadèmic amb el tradicional Acte de Clausura, divendres 27 de juny a les 19 hores en el Museu de la Universitat d'Alacant (MUA). El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, presidirà l'Acte.
Més informació
 
20º ANIVERSARI DEL MAGISTER LVCENTINVS I ASSOCIACIÓ D'ANTICS ALUMNES
20.06.2014
El Magister Lvcentinvs, Màster en Propietat Industrial i Intel·lectual de la Universitat d'Alacant, celebrarà la Cerimònia de Clausura de la XX edició del Magister, així com la celebració del 20º Aniversari del Magister Lvcentinvs i de l'AAAML dissabte que ve 21 de juny, a les 12.00 hores, en la Seu de la UA a Alacant (Adreça: Av. Ramón y Cajal 4, cantonada amb l'avinguda Doctor Gadea, 03001 Alacant).
Més informació
 
La Fundació Cajamar patrocinarà els Concerts d'Estiu de l'OFUA
16.06.2014
El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el director territorial de Cajamar a Alacant, Francisco Javier Ruiz, han signat aquest matí un conveni de col·laboració pel qual la Fundació Cajamar se suma al projecte musical de l'Orquestra Filharmònica de la UA, concretament com a patrocinadora dels Concerts d'Estiu de l'OFUA.
Més informació
 
El MUA premia 86 escolars en el XIV Concurs de Tallers Didàctics
13.06.2014
El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) lliurarà els premis del XIV Concurs de Tallers Didàctics, demà dissabte 14 de juny, a les 12 h, en les instal·lacions del MUA. Un total de 2.500 escolars d'infantil, primària, secundària i batxillerat de tota la província han participat en els tallers didàctics organitzats pel MUA durant aquest curs acadèmic 2013/2014, d’entre els quals s’han seleccionat els treballs de 86 escolars.
Més informació
 
GIPE, Entitat Adherida a l'Estratègia d'Emprenedoria i Ocupació Jove 2013-2016
11.06.2014
Des del 6/6/2014 el Gabinet d'Iniciatives per a l'Ocupació (GIPE) de la Fundació General de la Universitat d'Alacant és entitat adherida a l'Estratègia d'Emprenedoria i Ocupació Jove 2013-2016 del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.
Més informació
 
Quatre Concerts d'Estiu al juliol amb l'Orquestra Filharmònica de la UA
04.06.2014
La Universitat d'Alacant ha donat a conèixer aquest matí el programa de Concerts d'Estiu de l'Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA). El director del Servei de Cultura de la UA, Faust Ripoll, ha presentat el programa en Roda de Premsa,
Més informació
 
Convocatòria d'ajudes a la formació musical per al curs 2013/14 - tercera trobada, juliol 2014
02.06.2014
Es convoquen 51 ajudes a la formació musical per als músics que siguen membres titulars de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA), d'acord amb la distribució arreplegada en l'annex a la present convocatòria.
Més informació
 
Arranca la II edició de l'International Summer Program de la UA amb sis cursos organitzats pel Vicerectorat de Relacions Internacionals
30.05.2014
El pròxim dilluns 2 de juny començarà la segona edició de l'International Summer Program (ISP), un programa internacional d'estiu sobre matèries universitàries, que depèn del Vicerectorat de Relacions Internacionals i coorganitza amb universitats dels EUA
Més informació
 
Nuria Grané inaugura la IV edició Yuzz Alacant
26.05.2014
La vicerectora d'Estudiants de la Universitat d'Alacant ha sigut l'encarregada d'inaugurar la IV edició Yuzz Alacant en el seu nou centre, situat en la residència d'estudiants Europa House. La Fundació General és una de les agències col·laboradores d'aquesta iniciativa.
Més informació
 
Les jornades Optoinnova de la UA exposen els últims avanços i estudis sobre Optometria, Contactologia i Visió
23.05.2014
Per primera vegada, en les tres edicions en què ja s’han fet, les jornades Optoinnova, organitzades pel Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia i l'Escola de Negocis de la Universitat d'Alacant, estan orientades a les empreses del sector òptic oftalmològic, a més de per a alumnat.
Més informació
 
Francisco Leiva porta "Coreografías redibujadas" al MUA
22.05.2014
Una actuació innovadora, de la mà del seu creador Francisco Leiva, serà la protagonista de l'agenda cultural de la UA, el pròxim divendres 23 de maig, a les 21 h, en el Museu de la Universitat (MUA).
Més informació
 
El MUA, l'Ambaixada i el Consolat del Japó, inauguren la mostra "Cal·ligrafia japonesa"
22.05.2014
Amb motiu de la celebració de l'Any Dual Espanya-Japó, el Museu de la Universitat d'Alacant ha preparat un ampli programa d'activitats culturals que pretenen acostar la realitat del país nipó a la comunitat universitària i la societat alacantina.
Més informació
 
La UA presenta els Cursos d'Estiu Rafael Altamira amb una proposta adaptada a les necessitats de la societat
15.05.2014
La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí els Cursos d'Estiu Rafael Altamira amb una oferta basada en un estudi previ de les preferències del públic al qual van destinats aquests cursos. Marcats per aquesta línia estratègica, els cursos tractaran una gran diversitat d'interessos científics.
Més informació
 
EL MUA celebra el Dia Internacional dels Museus
13.05.2014
El Museu de la Universitat d'Alacant celebra del 14 al 18 de maig el Dia Internacional dels Museus amb una sèrie d'activitats obertes a tots els públics, que permetran connectar persones, patrimoni, història i cultura.
Més informació
 
El MUA inaugura "Elogi de la brisa. Llorenç Pizà", un homenatge pòstum que exposa una àmplia selecció de la seua obra
07.05.2014
El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) ret un homenatge pòstum a l'artista Llorenç Pizà (1950-2012), amb l'exposició “Elogi de la brisa” que arreplega una àmplia selecció de la seua obra pictòrica. La mostra la inauguraran el pròxim divendres 9 de maig a les 19 h, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i l'alcalde de la Vila Joiosa, Jaime Lloret, i estarà oberta al públic fins al 14 de juny en la sala el Cub.
Més informació
 
Concert extraordinari de l'II Cicle de Guitarra Clàssica en l'ADDA
29.04.2014
El 4 de maig tindrà lloc el Concert extraordinari de l'II Cicle de Guitarra en l'Auditori de la Diputació d'Alacant, ADDA, a càrrec del guitarrista Alfredo Sánchez Oviedo, premi "Summa Cum Laude" de l'edició 2013 del Màster en Interpretació de Guitarra Clàssica de la Universitat d'Alacant, al costat de l'Orquestra Filharmònica de la UA, dirigida pel seu titular Mihnea Ignat.
Més informació
 
III Jornada d'Eixides Professionals de la Propietat Industrial i Intel·lectual (PI)
29.04.2014
El 6 de maig de 2014 tindrà lloc la III Jornada d'Eixides professionals de la Propietat Industrial i Intel·lectual, organitzada pel Magister Lvcentinvs - Master en Propietat Industrial i Intel·lectual de la Universitat d'Alacant.
Més informació
 
La UA recapta més d'11.000 euros a benefici d'ALINUR I APSA
15.04.2014
La Universitat d'Alacant ha lliurat els xecs a les associacions Alinur i Apsa, amb les recaptacions obtingudes en els Concerts de Primavera de l'OFUA, que la UA va organitzar a aquests efectes solidaris el passat mes de març.
Més informació
 
Èxit de participació en la XVI Marató d'Ocupació i Autoocupació
08.04.2014
En amb prou faenes quatre hores de desenvolupament, els 43 stands que han participat en la XVI Marató d'Ocupació i Autoocupació de la Universitat d'Alacant, han rebut més de 4.000 currículums d'estudiants universitaris. Segons l'organització, s'espera que la xifra supere els 5.000 al tancament de l'edició, prevista per a aquesta vesprada a les 18 hores.
Més informació
 
Més de 40 empreses i institucions participaran en la XVI Marató d'Ocupació i Autoocupació de la Universitat d'Alacant
04.04.2014
Més de 40 empreses i institucions participaran el pròxim dimarts 8 d'abril en la XVI Marató d'Ocupació i Autoocupació de la Universitat d'Alacant, que tindrà lloc en el vestíbul de l'Aulari II del Campus. Organitzada pel Vicerectorat d'Estudiants de la UA a través del Gabinet d'Iniciatives per a l'Ocupació (GIPE) i l'Observatori d'Inserció Laboral...
Més informació
 
La UA ofereix sis cursos en la II edició de l'International Summer Program
03.04.2014
La Universitat d'Alacant ha obert el termini de matriculació per a la segona edició de l'International Summer Program (ISP), un programa internacional d'estiu sobre matèries universitàries i coorganitzat amb universitats dels EUA (Rutgers University, University of Missouri, Central Michigan University, University of Memphis), universitats europees (EDHEC-Business School de París, Graz Universität d'Àustria), l'Institut Tecnològic de Monterrey (Mèxic) i estudiants de diverses universitats de l'Índia.
Més informació
 
El portal UAIPIT llança la seua secció dedicada a la mediació
24.03.2014
La mediació s'ha convertit en la principal protagonista en el panorama jurídic a Espanya després de la Llei 5/2012, de 6 de juliol, de Mediació en assumptes civils i mercantils, desenvolupada pel Reial decret 980/2013, que ha permès la creació d'un registre de mediadors a Espanya. UAIPIT no és alié a aquest creixent interès per la mediació...
Més informació
 
Comencen els Concerts de Primavera de l'Orquestra Filharmònica de la UA
17.03.2014
Sota la direcció del director titular i artístic, Mihnea Ignat, l'OFUA oferirà dos concerts solidaris en benefici d'Alinur i Apsa, el Concert en Família i actuarà a l’Alfàs del Pi. El reconegut pianista romanès Silvan Negrutiu acompanyarà l'OFUA en tres dels concerts
Més informació
 
El MUA inaugura una nova edició de l'exposició "Mulier, Mulieris"
11.03.2014
245 propostes artístiques han concorregut a la VIII Convocatòria d'Arts Plàstiques i s'exposen 27 obres seleccionades pel jurat. “Mulier, Mulieris” participa per primera vegada en el Festival Mirades de Dona.
Més informació
 
El MUA inaugura una exposició de la videoartista Déborah Kempczynski com a part de la I Trobada Internacional de Fotografia d'Alacant PhotoAlc
04.03.2014
El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) inaugura dimarts 4 de març, a les 19 h, la mostra “5 secondes et des poussières" de la fotògrafa i videoartista Déborah Kempczynski. La mostra forma part de la I Trobada Internacional de Fotografia d'Alacant PhotoAlc.
Més informació
 
Dilluns 3 de Març, 19h00: Seminari Especial de Patents - Magister Lvcentinvs
27.02.2014
El Magister Lvcentinvs (ML), Master en Propietat Industrial i Intel·lectual de la Universitat d'Alacant té l'honor de presentar al Professor Dr. Xiang YU, Huazhong University of Science & Technology, Director of the Office of International Affairs HU
Més informació
 
El Taller d'Imatge ha fotografiat amb tecnologia de 360º tots els salons d'actes del campus, per encàrrec del vicerectorat de Campus i Sostenibilitat
24.02.2014
El Taller d'Imatge ha fotografiat amb tecnologia de 360º tots els salons d'actes del campus, per encàrrec del vicerectorat de Campus i Sostenibilitat. L'objectiu és oferir, a través de la web, una informació completa sobre les característiques d'aquests espais. Aquesta tècnica permetrà també mostrar la singularitat dels espais exteriors del campus de la Universitat d'Alacant.
Més informació
 
L'Orquestra Filharmònica de la UA oferirà quatre Concerts de Primavera
18.02.2014
El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, a través de l'Aula de Música, ha dissenyat una programació amb quatre concerts per al mes de març que integren els tradicionals "Concerts de Primavera de la UA", a càrrec de l'Orquestra Filharmònica (OFUA), dirigida per Mihnea Ignat, que comptaran amb el reconegut pianista romanès Silvan Negrutiu com a solista.
Més informació
 
Lliurament xec Concert OFUA a benefici d'Associació del Parkinson
17.02.2014
El vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, ha lliurat un xec a la presidenta de l'Associació Parkinson d’Alacant, Paloma Álvarez, amb la recaptació del Concert Solidari que la UA va oferir en el Paranimf el passat 27 de novembre
Més informació
 
Convocatòria d'ajudes a la formació musical per al curs 2013/14 - segona trobada, març 2014
14.02.2014
Es convoquen 57 ajudes a la formació musical per als músics que siguen membres titulars de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA), d'acord amb la distribució arreplegada en l'annex a la present convocatòria.
Més informació
 
La UA i els Clubs Rotary Alicante i Alicante Puerto donen a Cáritas la recaptació del concert solidari de l'OFUA
04.02.2014
El rector de la UA i els presidents dels Clubs Rotary Alicante y Alicante Puerto han fet lliurament, al director de Cáritas Diocesana d'Oriola-Alacant, d'un xec amb la recaptació del Concert Solidari que aquestes institucions van celebrar en l'ADDA el passat mes de desembre, de la mà de l'Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA).
Més informació
 
L'alumnat del Master de Guitarra Clàssica de la UA oferirà catorze concerts per tota la província
03.02.2014
La Universitat d'Alacant, la Diputació Provincial i l'Ajuntament d'Alacant oferiran un cicle de catorze concerts per tota la província a càrrec dels estudiants del Master de Guitarra Clàssica de la UA
Més informació
 
Ciència i Art s'uneixen en el MUA a través de l'obra de 30 artistes amb l'exposició "Mirades"
24.01.2014
La UA i la Fundació Jorge Alió presenten aquesta mostra artística de la visió i la mirada per a la prevenció de la ceguesa. El MUA prepara un programa d'activitats paral·leles sobre la temàtica de l'exposició per al mes de febrer
Més informació
 
Fórum IDEACIÓ EMPRESARIAL universitària
22.01.2014
Dirigit a estudiants i graduats/des de la Universitat d'Alacant, aquest fórum pretén estimular l'emprendiment universitari com un recurs central en el procés de desenvolupament empresarial i en el restabliment de les oportunitats d'ocupació. Inscripció gratuïta (GIPO)
Més informació
 
La UA i la Fundació Alió inauguren una mostra artística de la visió i la mirada per a la prevenció de la ceguesa
20.01.2014
El Museu de la Universitat d'Alacant inaugura l'exposició "Mirades. Mostra artística de la visió i la mirada", dimecres que ve 22 de gener a les 19:00 hores en la Sala Sempere, en col·laboració amb la Fundació Alió.
Més informació
 
Sessió informativa de les beques  "Plan Desarrollo Profesional by Fundación Levantina"
15.01.2014
Divendres que ve 17 de gener de 2014 a les 9.30 tindrà lloc una sessió informativa sobre el “PLAN DESARROLLO PROFESIONAL by FUNDACIÓN LEVANTINA: ESTUDIOS POSTGRADO”. Lloc: Saló d'Actes de l'Edifici Germà Bernàcer
Més informació
 
Inauguració al MUA del II Màster d'Interpretació de Guitarra Clàssica
09.01.2014
El Museu de la Universitat d'Alacant acull la inauguració de la segona edició del Màster d'Interpretació de Guitarra Clàssica de la UA. L'acte inaugural estarà presidit pel rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, acompanyat per l'alcaldessa d'Alacant, Sonia Castedo.
Més informació
 
Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter

Fundació General de la Universitat d'Alacant


Edifici Germá Bernácer (soterrani)
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent, s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: +34 965 90 98 00
Fax: +34 965 90 98 10
Email: uafg@ua.es

Agència de Colocació autoritzada amb el nº 1000000006.

Per a més informació: uafg@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: informatica@uafg.es

© Fundació General de la Universitat d'Alacant (UAFG) - CIF: G53738308

 

 

Aquesta web utilitza cookies…+info