UA

20º ANIVERSARI DEL MAGISTER LVCENTINVS I ASSOCIACIÓ D'ANTICS ALUMNES

20.06.2014

El Magister Lvcentinvs, Màster en Propietat Industrial i Intel·lectual de la Universitat d'Alacant, celebrarà la Cerimònia de Clausura de la XX edició del Magister, així com la celebració del 20º Aniversari del Magister Lvcentinvs i de l'AAAML dissabte que ve 21 de juny, a les 12.00 hores, en la Seu de la UA a Alacant (Adreça: Av. Ramón y Cajal 4, cantonada amb l'avinguda Doctor Gadea, 03001 Alacant).

 

La consolidació del Magister Lvcentinvs, al llarg dels seus 20 anys d'existència, com un referent en educació i promoció de la propietat industrial i intel·lectual, és motiu de celebració especial i volem fer-ho amb tota la Família Lvcentina: Alumnes, ex alumnes, professors, col·laboradors i amics del Magister.

Per a açò hem preparat, juntament amb l'AAAML, un programa complet d'activitats, que començarà amb el Solemne Acte de Clausura.

En aquesta ocasió, la conferència de clausura, titulada "The Community Plant Variety System”, estarà a càrrec del Sr. Martin Ekvad, President de l'Oficina Comunitària de Varietats Vegetals, amb qui també es durà a terme la signatura del Conveni de Col·laboració entre aquesta Oficina i la Fundació General de la Universitat d'Alacant, representada per la seua Directora, la Sra. Lucía Gomis.

En finalitzar l'acte, s'oferirà un vi d'honor per a tots els assistents, en el Real Casino d'Alacant.

Compartir en...

Fundació General de la Universitat d'Alacant


Edifici Germá Bernácer (soterrani)
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent, s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: +34 965 90 98 00
Email: uafg@ua.es

Agència de Colocació autoritzada amb el nº 1000000006.

Per a més informació: uafg@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: informatica@uafg.es

© Fundació General de la Universitat d'Alacant (UAFG) - CIF: G53738308

 

 

Aquesta web utilitza cookies…+info