El MUA inaugura una exposició de la videoartista Déborah Kempczynski com a part de la I Trobada Internacional de Fotografia d'Alacant PhotoAlc

 

Alacant, 3 de març de 2014

El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) inaugura demà dimarts 4 de març, a les 19 h, la mostra “5 secondes et des poussières" de la fotògrafa i videoartista Déborah Kempczynski. La mostra forma part de la I Trobada Internacional de Fotografia d'Alacant PhotoAlc.

L'exposició, que estarà oberta al públic fins al 31 de març en la sala Polivalent, presenta el treball de l'autora fet principalment en estenopeica (càmera fotogràfica sense lent), en el qual s'experimenta la durada en la imatge fixa. Kempczynski explora “la solitud dels éssers en l'espai i els accidents del recorregut; un joc amb l'aleatorietat, la llum i el temps que s'escapa entre els dits”.

Abans de l'acte inaugural de l'exposició tindrà lloc la taula redona “Fotografia entre dos mons: la convergència entre l'analògic i el digital”, també en la sala Polivalent del MUA, a les 18 h, moderada per Javier Serrano i amb les intervencions de José Luis Carrillo, Hélène Vedrenne, Nina Zaragoza i Deborah Kempczynski.