UA

Crida Borsa de Treball de monitores/monitors de l’Escola d’Estiu de la UA 2022 y 2023

La crida es realitzarà per via telefònica. En cas de no poder contactar amb la persona a la qual li corresponga l'oferta, se li enviarà notificació escrita a través de correu electrònic i se li concedirà el termini de un dia hàbil a partir de la citada notificació perquè manifeste la seua acceptació o rebuig. Transcorregut el citat termini sense contestar a la crida, s'entén que decau el seu dret a participar en les edicions 2022 y 2023 de l'Escola d'Estiu.

Si una vegada iniciada l'Escola d'Estiu, per raons d'urgència, fera falta dur a terme una nova crida, el mateix es realitzarà per via telefònica. Si no s'aconseguira contactar per aquest mitjà al candidat, es dirà al següent candidat, i així successivament.

Rebuig de l'oferta

La persona que injustificadament rebutge l'oferta de treball causarà baixa en la Borsa de Treball havent-se-li d'informar prèviament de tal conseqüència i sent efectiva quan conste la mateixa per escrit.

Es consideraran motius justificats de rebuig de l'oferta, per la qual cosa no donaran lloc a baixa en la Borsa les circumstàncies següents, que hauran de ser acreditades per l'interessat:

a) Estar treballant quan es realitze l'oferta, per al que s'haurà de presentar informe de vida laboral.

b) Patir malaltia o estar en procés de recuperació de malaltia o accident, justificant-se mitjançant la presentació de l'oportú informe mèdic.

c) Estar en alguna situació de les quals, per embaràs, part o adopció, acolliment o malaltia greu d'un familiar estan contemplades per la normativa en vigor a l'efecte de permisos o llicències.

d) Qualsevol altre motiu, degudament acreditat, considerat prou justificatiu del rebuig de l'oferta per part de la Direcció de la Fundació.

 

Compartir en...

Fundació General de la Universitat d'Alacant


Local 1 Zona Comercial (Ed. 35)
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent, s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: +34 965 90 98 00
Email: uafg@ua.es

Agència de Colocació autoritzada amb el nº 1000000006.

Per a més informació: uafg@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: informatica@uafg.es

© Fundació General de la Universitat d'Alacant (UAFG) - CIF: G53738308

 

 

Aquesta web utilitza cookies…+info