L’Escola d’Estiu de la Universitat d’Alacant acaba el curs amb 270 participants

El servei que s’ofereix cada any possibilita la conciliació laboral i familiar de la comunitat universitària

Escola d'Estiu UA (1)
Escola d'Estiu UA (2)

 

Alacant. Divendres, 29 de juliol de 2022

La Universitat d’Alacant ha organitzat un any més la tradicional Escola d’Estiu, que s’ha desenvolupat entre el 27 de juny i el 29 de juliol, en horari de 8.30 a 14.30 hores, per a fills i filles, d’entre 3 i 14 anys, de la comunitat universitària. Un servei que possibilita la conciliació laboral i familiar de l’alumnat, personal d’administració i serveis i del personal docent i investigador, així com personal de la Fundació de la General de la UA, Centre Superior d’Idiomes i Fundació Parc Científic d’Alacant.

Enguany, a l’escola d’estiu han participat 142 xiquets i 128 xiquetes, que han participat en diverses activitats com informàtica, natació, anglès, multiesport, jocs populars etc., totes desenvolupades d’una manera lúdica i en un entorn acollidor i tranquil. Una edició que ha coincidit amb el retorn d’El Pati de la Ciència, amb l’objectiu de fomentar la cultura científica i acostar la ciència d’una manera lúdica i innovadora.

L’Escola d’Estiu ha comptat amb quinze monitors professors, quatre monitors de suport a la coordinació i reforç en activitats, materials, equipaments i espais, una infermera i tres monitors especialistes en activitats en piscina i socorristes.  Els monitors són titulats en el grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Educació Primària, Educació Infantil i Infermeria.