El MUA convoca la segona edició de la Convocatòria Biennal d'Arts Visuals Pluri-Identitats

Per primera vegada, la convocatòria inclou tres premis en metàl·lic

El termini de presentació de propostes s’obrirà el pròxim dijous 14 de gener

 

2021_pluridentitats.jpg

 

Alacant. Dilluns, 11 de gener de 2021

El Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) comença l’any amb el llançament d’una nova convocatòria, la segona edició de la Convocatòria Biennal d’Arts Visuals Pluri-identitats. Aquesta iniciativa té com a objectiu oferir un espai per a les creacions artístiques contemporànies que donen visibilitat a tota mena d’expressions d’identitat, gènere i sexe, i que ajuden a construir una societat plural, oberta i respectuosa. Els organitzadors afirmen que «es tracta d’apostar per propostes artístiques multidisciplinàries que qüestionen, desafien, superen i derroquen els límits en la construcció de les identitats i els gèneres».

El termini de recepció de les propostes s’obrirà el pròxim dijous 14 de gener i finalitzarà el 14 de febrer de 2021, tots dos inclusivament.

Les bases  preveuen, per primera vegada, la concessió de tres premis amb dotació econòmica: Un primer premi dotat amb 1.000 € bruts i dos accèssit de 500 € bruts cadascun.

Una comissió formada per personal tècnic del MUA i per professionals de l’àmbit artístic i acadèmic farà la selecció de propostes. La composició de la comissió, i també la resolució de les peces seleccionades, es publicarà a la fi del mes de febrer del 2021 en la web del Servei de Cultura i la del MUA.

Les obres seleccionades per la comissió formaran part d’una exposició col·lectiva que podrà veure’s al MUA entre els mesos de març i maig del 2021.