El MUA llança la VI Convocatòria de Residències de Creació en Art Contemporani PLUS

El termini de presentació ja està obert i finalitza el 29 de juliol

 

Alacant. Dimarts, 14 de juliol de 2020 Residencies_Plus

La Universitat d'Alacant, a través del MUA, convoca el VI Programa de Residències de Creació en Art Contemporani PLUS per a donar suport, promocionar i difondre la creació i la investigació artística i cultural, i acostar-la la ciutadania. En aquesta convocatòria pública se seleccionaran cinc artistes residents o col·lectius, de qualsevol edat i nacionalitat, per a realitzar el seu projecte artístic (pintura, escultura, fotografia, instal·lació, etc.) en les dependències del MUA, del 7 al 18 de setembre, convertint el museu en un espai de creació i investigació multidisciplinària.

A més, aquestes residències es complementaran amb trobades amb diferents agents culturals per a potenciar la projecció i la professionalització dels artistes. Les creacions formaran part d'una exposició col·lectiva que es podrà veure en el MUA durant el mes de setembre, amb un ampli programa de visites guiades dirigides al públic en general i un catàleg amb ISBN per a la difusió dels projectes i la promoció dels artistes. Quant a la dotació econòmica, es destinaran cinc aportacions de 450 € bruts per a la producció dels projectes, més una dotació de viatge i allotjament de 800 € bruts per a un únic artista o col·lectiu que ho sol·licite.

 

Participació i lliurament

S'enviarà un únic projecte en PDF a mua.convocatorias@ua.es fins al 29 de juliol de 2020 que no excedisca els 10MB i que continga la documentació del projecte necessària (descripció, esbossos, fotografies, etc.), obres anteriors i CV, amb dades personals de l'artista o col·lectiu, i amb la indicació de la sol·licitud de dotació de viatge i allotjament. Una comissió formada per tècnics d'art del MUA farà la selecció de les propostes i la resolució es publicarà en la pàgina web del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües, i en la pàgina web de la Fundació General de la UA.