L'equip de triatló de la UA convida a la societat a unir-se als seus entrenaments online

Cada vesprada a les 19 hores s'emet una sessió en directe per Instagram i es realitzen puntualment, pel mateix canal, trobades divulgatives La iniciativa parteix de Roberto Cejuela, entrenador cap, i pretén que la ciutadania puga participar-hi

 

Equipo_tri

  Imatge: L'equip de triatló, en la seua presentació oficial d'enguany

 

Alacant. Dimecres, 18 de març de 2020

Mitjançant la xarxa social Instagram, des dels perfils d'oficials de l'equip de Triatló en la UA, de Roberto Cejuela, el seu entrenador cap, i dels esportistes que participen en la sessió. Així convida la societat a participar dels seus entrenaments l'equip universitari d'aquesta disciplina esportiva, cada vesprada a les 19 hores, en directe.

"Ens reunim en equip cada dia per videoconferència per a fer la sessió d'entrenament general de força des de casa. Amb això pretenem no perdre la sensació d'equip, de sentir-nos, d'estar en contacte entre nosaltres malgrat estar separats", explica Cejuela, que també és professor de la UA, i afig que "quan hem vist les bones sensacions que ens està donant aquesta sessió, hem decidit obrir-la a la societat perquè s'hi sume i puga fer exercici a casa de la millor manera".

Cejuela

Les sessions es realitzen cada vesprada a les 19 hores per a la sessió de força. "Cada persona pot fer aquests exercicis amb el seu cos o amb xicotets pesos mitjançant objectes que tots tenim a casa, com un tetrabric, un quilo d'arròs o una botella de detergent i una estoreta o una tovallola al terra", indica Cejuela.

A més de les sessions diàries a les 19 hores, l'entrenador organitza també trobades divulgatives sobre esport en general i sobre triatló en les quals ofereix continguts i atén les consultes i preguntes dels participants. Avui, dimecres 18 de març, serà a les 17 hores. Totes les sessions s'emeten des del perfil de Triatló en la UA (@uatriatlon), des de l'oficial de Roberto Cejuela (@roberto_cejuela) i des dels diferents perfils dels atletes participants en l'entrenament.

 Les emissions continuaran mentre persistisca el confinament domiciliari.