Tornen els Diumenges al MUA

Set propostes per a tota la família del 29 de setembre al 15 de desembre

Trivial d’art, llibremància, creació de feres salvatges, ciutats imaginàries, art i drets humans, joc d’escapada i un taller historicoartístic

 

Diumenges_MUAAlacant. Divendres, 20 de setembre de 2019

El Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) torna a posar en marxa el programa «Diumenges al MUA» amb set propostes per al primer quadrimestre del curs, del diumenge 29 de setembre al diumenge 15 de desembre: Trivial d’art, llibremància, creació de feres salvatges, ciutats imaginàries, art i drets humans, joc d’escapada i un taller historicoartístic. Totes les activitats són gratuïtes i és necessari fer una inscripció prèvia. Les inscripcions s’obrin a les 8 hores del dilluns previ a la data de cada taller en http://www.mua.ua.es/inscripciones/. Les activitats es faran d’11 a 12.30 hores.

Després de l’èxit d’edicions anteriors i la gran afluència de públic, el nou programa comença el diumenge 29 de setembre amb «Trivialacant d’Art» (80 persones a partir de 12 anys). El 6 d’octubre la comissària d’art Diana Guijarro, impartirà el taller «Llibremància Contemporània» (20 persones a partir de 6 anys); i el diumenge 20 d’octubre l’artista Luisa Pastor oferirà el taller «Bestiari», una proposta de creació de noves feres salvatges a partir de collage (15 xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys, acompanyades per un adult).

El mes de novembre començarà amb «Relats de ciutats», centrat en la creació de ciutats imaginàries de la mà d’Habitando voy, arquitectura creativa (10 de novembre. 25 xiquets i xiquetes entre 6 i 12 anys); al qual seguirà, el 24 de novembre, el taller «Vagarejar pel campus: nomenant llocs per a visibilitzar els drets humans», impartit per la docent i investigadora Amparo Alonso, un taller de creació artística i reflexió sobre l’entorn i els valors (grups familiars amb almenys una persona adulta. Màxim 30 persones). Dos tallers més tancaran el programa el mes de desembre: el diumenge 1 de desembre «L’obra desapareguda», un joc d’escapada familiar tecnològica, a càrrec de Robotikids-robòtica educativa (36 persones a partir de 12 anys); i el 15 de desembre L’art del Mediterrani II, un taller historicoartístic d’investigació creativa i joc, a càrrec de l’artista i docent Beatriz Rico (25 persones a partir de 7 anys).