Alarza i Sánchez Mantecón disputen la penúltima prova de les WTS

Els triatletes de la UA representen Espanya en la carrera que tindrà lloc demà a Edmonton (Canadà)

Alarza, tercer de la general, aspira a les primeres posicions en el podi

 

Alacant. Divendres,19 de juliol de 2019

Penúltima prova de les World Triathlon Series (WTS), les conegudes com a sèries mundials, en les quals participaran amb diferents objectius dos triatletes de l’equip federat de triatló de la Universitat d’Alacant, que dirigeix Roberto Cejuela. Mentre que Roberto Sánchez Mantecón gaudirà de la segona participació en la màxima competició mundial de la disciplina, Fernando Alarza manté l’esperança de romandre en el podi i, fins i tot, millorar la posició si aconsegueix la segona plaça o el lideratge.

La de demà a Edmonton (Canadà) és la penúltima de les proves de la WTS i serà a Lausana (Suïssa), l’última setmana d’agost, quan es decidisca la classificació general. De moment, lidera la taula el francès Vicent Luis amb 4.125 punts, al qual segueix l’espanyol Javier Gómez Noya, amb 3.687, i el triatleta de la UA, Fernando Alarza, amb 3.282, líder fins fa dues carreres quan va perdre dos llocs en la general després del polèmic circuit ciclista d’Hamburg.

Per la seua part, Sánchez Mantecón, que gaudirà de la segona participació en les WTS, seguirà amb l’objectiu de créixer en la competició gràcies a la suma de bons resultats. Cal destacar que un altre integrant de l’equip de Roberto Cejuela, Lasse Lührs, no participarà en aquesta prova de la WTS perquè ha de centrar-se en una altra competició, el test dels Jocs Olímpics de Tòquio, important per a la seua classificació per a l’olimpíada segons els criteris de puntuació en la selecció alemanya.

 

Notícia relacionada:

Fernando Alarza, de la UA, líder de les Sèries Mundials de Triatló

 

triatletas_UA

Imatge: Lührs, Sánchez Mantecón i Alarza, durant un entrenament