Hidraqua renova el patrocini amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant

 

 

Alacant, 3 de març de 2016

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i Francisco Javier Bartual, director general d'Hidraqua, han signat aquest matí al despatx rectoral un acord de col·laboració pel qual renoven el patrocini anual d'Hidraqua a l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant, un patrocini que es va iniciar l’any passat, destinat a finançar les beques de formació dels músics de l'OFUA i a la celebració dels cicles de concerts. Segons l'acord, Hidraqua col·laborarà amb les tres trobades que anualment organitza l'OFUA: concerts de Nadal, primavera i estiu i, aquesta vegada, Hidraqua serà també el patrocinador principal d'un concert solidari que tindrà lloc el 17 juny de 2016 a l'ADDA amb motiu de la commemoració del dia Mundial del Medi Ambient, la recaptació del qual anirà destinada la Fundació Francesc de Borja-Centre Sant Rafael per a persones amb discapacitat intel·lectual. 

El rector ha destacat la importància d'aquesta renovació d'acord de patrocini i «la gran repercussió que tenen els concerts de l'OFUA, a més l’encert pel que fa a la formació i la dimensió solidària». De la mateixa manera, Palomar ha afirmat que «l'OFUA és un dels nostres principals valors com a complement artístic i cultural fonamental en la part acadèmica i és el millor exemple del que ha de ser la Universitat, retornant a la societat el que la societat hi inverteix».

Durant l'acte, Francisco Bartual ha assegurat que amb la participació d'Hidraqua en aquest cicle de concerts, la seua empresa compleix un doble objectiu de «foment de la cultura del talent, l'educació i el coneixement, amb un aliat de primer ordre en aquestes matèries com és la Universitat d'Alacant», però, a més, els permet «continuar amb la nostra línia de responsabilitat social empresarial que ja havíem iniciat l'any passat al costat de l'OFUA, i fruit de la qual és l’organització conjunta d’un concert benèfic a favor del Banc d'Aliments. Des d'Hidraqua continuarem col·laborant amb qui més ho necessite en els municipis on desenvolupem la nostra gestió», ha comentat el director general.

Palomar i Bartual han estat acompanyats en la trobada d'avui per la vicerectora de Planificació Econòmica, Mónica Martí, i la directora de la Fundació General de la UA, Lucía Gomis.