El MUA llança la desena convocatòria d'Arts Visuals "Mulier, Mulieris"

 

Mulier_Mulieris

 

Alacant. Divendres, 13 de novembre de 2015

El Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) acaba de fer una nova convocatòria d’Arts Visuals “Mulier, Mulieris”, una iniciativa consolidada que enguany arriba a la desena edició.

La convocatòria està dirigida a artistes de qualsevol sexe, edat i nacionalitat i proposa una reflexió plural i compromesa amb la construcció de nous imaginaris femenins a través de l’art. El termini de recepció de les propostes serà del 7 al 20 de desembre de 2015, tots dos inclusivament a l’adreça de correu electrònic: mua.convocatorias@ua.es

“Mulier, Mulieris” posa de manifest com la creació artística contemporània s’ha convertit en un terreny fèrtil per a les investigacions que rescaten el llegat de les dones, visibilitzen el procés de transformació constant i complex de la identitat femenina i tracten diversos conceptes al voltant del gènere. Facilitar la reflexió, el qüestionament o la recuperació de la memòria, són alguns dels objectius que persegueix aquesta convocatòria artística de caràcter multidisciplinari i d’àmbit internacional.

L’exposició amb les obres seleccionades tindrà lloc durant els mesos de març i maig de 2016.

 

Més informació