Els gravats de Rafael Llorens Ferri arriben al MUA

Llorens Ferri impartirà un taller de gravat experimental durant un mes

Alacant. Dimarts, 10 de novembre de 2015

El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) inaugura demà dimecres, 11 de novembre, a les 19.00 hores, l'exposició monogràfica de gravats de Rafael Llorens Ferri, que estarà oberta al públic fins al 20 de desembre a la sala polivalent.

L'exposició serà inaugurada pel vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, acompanyat per l'artista, Rafael Llorens Ferri, i el comissari de l'exposició, Juan Miguel Santacreu Soler.

Rafael Llorens Ferri (Alcoi 1937) és un dels artistes plàstics actuals més reconeguts en l'àmbit provincial alacantí. És un bon coneixedor de les tècniques i de la història de l'art, i el seu domini li permet transitar amb llibertat i nodrir-se a plaer del seu univers d'estils, llenguatges estètics, tècniques i temes.

És la primera vegada que Llorens Ferri realitza una exposició monogràfica de la seua obra gràfica original i imparteix un taller experimental de gravat (ja complet), en el qual dóna a conèixer la història, les tècniques i la pràctica del gravat amb una aproximació a la seua obra. Fins ara solament havia inclòs algunes estampes en les exposicions antològiques de pintura i mai havia desvelat acadèmicament els suports ni les tècniques que utilitza i combina.

 

Gravats_MUA1 Gravats_MUA2