El MUA acull sis conferències formatives de creació i recerca artística

 

Programa_MUAAlacant, 13 de juliol de 2015

Des del pròxim dimarts 14 de juliol i fins al dimecres dia 22, el Museu de la Universitat d’Alacant, acollirà sis conferències formatives en el marc del programa de residències formatives de creació i recerca en art contemporani “PLUS”, impulsat per la Universitat d’Alacant i la seua Fundació General.

Les xarrades comptaran amb especialistes en diverses àrees de coneixement i tractaran temes com La Galeria d’art com a projecte work in progress, impartida per Begoña del Tell, directora de la Galeria Aural; Art i comunicació. Comunicació de l’art, a càrrec per Raúl Rodríguez, coordinador del Màster Oficial en Comunicació i Indústries Creatives; Fer, desfer, refer. El sistema de l’art i les bones pràctiques, per José Luis Pérez Pont, president del Consell de Crítics i Comissaris d’Arts Visuals d’Espanya, i president de l’Associació Valenciana de Crítics d’Art; + - 1961 L’Eclosió d’un art expandit, impartit per José Maldonado, doctor en Belles Arts i professor de la Universitat Miguel Hernández d’Elx; Valor social de l’art, a càrrec d’Isaac Montoya, artista i president de l’Associació d’Artistes Contemporanis d’Alacant (ACOA); i Temps i processos en el desenvolupament de projectes artístics, per Teresa Marín, doctora en Belles Arts i professora de la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

El programa de residències formatives de creació i investigació en art contemporani “PLUS”, impulsat per la Universitat d’Alacant i la seua Fundació General, té com a objectiu fomentar la creació, augmentar la formació, promoure la investigació i generar contactes entre professionals del sector.

Les jornades són d’accés lliure fins a completar la cabuda de la sala.