El MUA dedica una jornada a Sempere amb Punt i Seguit

 

 

Alacant, 11 de febrer de 2015

Emmarcada en els actes en homenatge a Eusebi Sempere dissenyats per la UA en el 30 aniversari de la seua mort, el Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) ha programat la jornada «Punt i Seguit», que tindrà lloc demà dijous, 12 de febrer, de 17 a 20.30 hores.

La jornada serà inaugurada per Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística i comptarà amb quatre conferències i un col·loqui final sobre l'obra i la figura d'Eusebi Sempere.

Alfonso de la Torre, teòric i crític d'art, oferirà la primera conferència «Sempere y las máquinas inútiles. En torno a la intervención de Eusebio Sempere en los escaparates de El Corte Inglés, 1963». Seguidament, Rosa María Castells, directora tècnica del Museu d'Art Contemporani d'Alacant (MACA), parlarà de «Eusebio Sempere más allá de la línea, proyectos de altura sobre los que llueve blanco de un cielo claro». El col·leccionista i conservador de la col·lecció Art Citerior, Javier Martín, centrarà la seua intervenció en «Cuándo podemos hablar de colección, cuándo de col·leccionista», i David Alpañez i Remedios Navarro, coordinadors de l'Àrea de Didàctica del MUA, tancaran l'apartat de conferències amb «Sempere y el MUA. Acciones educatives».

«Punt i seguit» acabarà amb un col·loqui entre tots els assistents