Aula de Música. Proves d'accés a la Coral UA i a l'OFUA per al curs 2023/24

Alacant. Dilluns, 24 de juliol de 2023

T'agrada cantar? Eres instrumentista d'orquestra? L'Aula de Música de la Universitat d'Alacant, conformada per la Coral i l'Orquestra Filharmònica, convoca les seues proves d'accés anuals.

Proves d'accés a la Coral UA

La Coral de la UA, dirigida pel músic i pianista Shlomo Rodríguez, realitzarà les seues proves d'accés per al curs 2023-2024 els pròxims dies 4 i 5 d'octubre de 2023, a la sala Allèn (baixos del Paranimf de la UA). Podrà presentar-se qualsevol integrant de la comunitat universitària: estudiants d'estudis oficials de la UA, TGPAS, PDI i persones adscrites als programes Alumni o Sènior de la UA.

Coral_UA_2022_23

Al costat de la prova d'accés, es valorarà l'experiència en cant coral, així com els coneixements de lectura musical.

Les inscripcions podran realitzar-se fins al 28 de setembre de 2023.

La Coral de la UA ofereix formació vocal i la possibilitat de participar en concerts organitzats per la Universitat d'Alacant, tant en actes institucionals com culturals. A més, si eres estudiant, podràs obtenir crèdits de lliure elecció.

Inscripcions i resta de detalls de la convocatòria


Coneix l'activitat de la Coral durant el curs passat.

La Coral de la UA en Instagram.

Proves d'accés a l'OFUA

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA), dirigida per Tobias Gossmann, també obri el termini d'inscripció per a les seues proves d'accés del curs 2023-24. Els i les interessades a formar part de l'OFUA podran accedir a les proves en les modalitats de cordes (violí, viola, violoncel i contrabaix); vents (flauta, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó i tuba); i timbales, percussió i arpa.

Ofua_2022_23

Les proves tindran lloc entre el 16 i 17 d'octubre de 2023, en la sala d'actes de la Facultat d'Educació. Per a participar serà necessari tenir almenys 16 anys complits dins del curs acadèmic i no superar els 35 anys d'edat.

Les inscripcions en les proves podran realitzar-se fins al 4 d'octubre de 2023.

En els criteris de selecció es valorarà ser membre de la comunitat universitària de la UA i estar cursant estudis universitaris; ser estudiant de qualsevol dels Conservatoris de Música de la província d'Alacant; pertànyer a les Escoles i Societats Musicals de les poblacions amb seu universitària; o tenir experiència en l'instrument al perfeccionament del qual s'aspira, sense que resulte imprescindible haver sigut estudiant del Conservatori de Música o de qualsevol altre centre homologat.

L'OFUA ofereix crèdits de lliure elecció i ajudes econòmiques a la formació musical, així com un aprenentatge continu al costat de professorat i especialistes de prestigi, tant nacionals com internacionals, i la convalidació de l'assignatura de pràctiques externes curriculars del Conservatori Superior de Música "Óscar Esplá" d'Alacant.

Inscripcions i resta de detalls de la convocatòria


Últims concerts de l'OFUA de Nadal i Estiu.

Activitat dels grups de cambra de l'OFUA en el curs passat: Vibrato String Quartet UA i Maestoso Brass Ensemble UA.

L'OFUA en Facebook i Instagram.