Cap de setmana d’èxits esportius per als equips de la UA

L'equip UA de triatló guanya el campionat d'Espanya per equips, tant en categoria Elit com sub 23, i David Cantero alça el títol de campió d'Espanya en categoria individual

 L'equip masculí de voleibol passa a semifinals de la Copa Comunitat Valenciana; i el de futbol masculí ix vencedor en el seu partit de segona jornada en la competició de Segona Federació de la Comunitat Valenciana, contra l’Alicante Enyeca CF

Alacant. Dilluns, 18 de setembre de 2023

Comença el nou curs acadèmic amb un cap de setmana  d'èxits esportius aconseguits pels  equips de la UA de triatló, voleibol i futbol, disciplina esportiva en la qual també s’ha emportat medalles en categoria individual.

Concretament, en triatló s'han aconseguit els majors èxits d'aquest cap de setmana. En competició de triatló esprint i per relleus, l'Equip UA s'ha proclamat campió d'Espanya en dues categories, Elit i Sub 23 masculí; igual que David Cantero en modalitat individual, nou campió d'Espanya.

En la competició de la Copa Comunitat Valenciana, l'equip UA de voleibol masculí ha passat a semifinals, després de guanyar el partit disputat aquest cap de setmana contra l'Euroval  CV Sant Joan  (resultat 2-3). Per la seua part, l'equip de futbol masculí, que competeix en Segona Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, va guanyar el partit corresponent a la segona jornada contra l'Alicante Enyeca CF (resultat 3-5).