L’OFUA ofereix un concert solidari demà en l’ADDA a benefici de la Fundació Noray-Projecte Home Alacant

El repertori musical està compost íntegrament per obres de Beethoven

Ofua_primavera2023

Alacant. Dijous, 29 de juny de 2023

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA) actuarà demà divendres, 30 de juny, a l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA), a les 20 hores, i interpretarà un concert solidari a benefici de la Fundació Noray-Projecte Home Alacant, amb el patrocini específic de la Fundació Manuel Peláez Castillo, juntament amb Vectalia.

Les entrades estan disponibles en www.instanticket.es per un preu de 10 euros i una hora abans en la taquilla de l'Auditori. La recaptació estarà destinada al finançament de projectes de la Fundació Noray-Projecte Home Alacant, per la qual cosa s'ha habilitat la fila zero per a aquelles persones que desitgen col·laborar-hi però no puguen assistir-hi.

El programa musical seleccionat pel director artístic i titular de l’OFUA, Tobias Gossmann, per a aquesta segona trobada és “purament beethovenià”, tal com ell mateix detalla, amb dues obres emblemàtiques de Ludwig van Beethoven: Coriolà, una descripció musical del tràgic heroi romà Gneu Marci Coriolà, i la Simfonia núm.3, Heroica, la preferida del mateix compositor, segons les seues  paraules, i realment revolucionària, no per la primera dedicatòria a Napoleó Bonaparte, posteriorment revocada, sinó per les idees, les formes i el treball melodicoharmònic.

L'OFUA interpreta el mateix repertori avui dimecres, 29 de juny, a les 20 hores a l'Auditori de Calp, on ofereix un concert gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat de la societat musical Unió Musical de Cal. El concert és gratuït amb entrades limitades a l’aforament del local.