L’entrenador de l’equip de triatló de la UA rep el guardó al Millor Tècnic dels Premis Esportius Provincials 2022

La gala de lliurament va tenir lloc ahir en l'ADDA

Roberto Cejuela

Roberto Cejuela rep el premi de mans de l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala

Alacant. Dimarts, 15 de novembre de 2022

El director del Secretariat d'Esports de la Universitat d'Alacant i entrenador de l'equip de triatló de la UA, Roberto Cejuela, va rebre ahir el guardó com a millor tècnic dels Premis Esportius Provincials 2022 durant una gala que va tenir lloc en l'ADDA  (Auditori de la Diputació d'Alacant).

Els premis als millors esportistes han recaigut enguany en la jugadora benidormera de voleibol de platja Liliana Fernández, novena classificada en els Jocs Olímpics de Tòquio, i el jugador d'handbol de Petrer Gedeón Guardiola, medalla de bronze en aquestes mateixes olimpíades. A més, s'ha reconegut la trajectòria de l'atleta  alacantí Iván José Cano, medalla de plata en els Jocs Paralímpics de Tòquio, qui va rebre el Premi al Millor Esportista amb Diversitat Funcional, i el de Millor Club a l'Eón Horneo Balonmano Alicante. D’altra banda, en la categoria de Millor Esportista Promesa Premi Antonio Cutillas, el guardó ha recaigut en la jove regatista Adriana Castro, de Torrevella.

A l'acte, que va estar presidit pel president de la Diputació, Carlos Mazón, i el diputat d'Esports, Bernabé Cano, van assistir 600 persones.