La UA convoca les proves d’accés per a l’OFUA i la Coral

El termini d’inscripció ja està obert per a les dues proves

OFUA
Cartel_proves_Acces

Alacant. Dimecres, 14 de setembre del 2022

El Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària de la UA ha obert el termini d’inscripció per a les proves d’accés a l’Orquestra Filharmònica (OFUA) i la Coral de la UA. Per a formar part de la Coral les persones interessades hauran d’inscriure’s fins al 19 de setembre, i en el cas de l’OFUA, la inscripció per a les proves d’accés finalitza el 26 de setembre.

 

Proves d’accés a la Coral UA

La Coral de la UA, dirigida pel músic i pianista Shlomo Rodríguez, farà les proves d’accés per al curs 2022-2023 els pròxims dies 22 i 29 de setembre. Podrà presentar-se qualsevol integrant de la comunitat universitària: estudiants d’estudis oficials de la UA, PAS, PDI, Alumni o estudiants sènior. En cas de quedar-ne vacants, es tindran en compte sol·licituds de persones que no pertanguen a aquests col·lectius. Juntament amb la prova d’accés, es valorarà l’experiència en cant coral com també els coneixements de lectura musical.

Les inscripcions podran fer-se fins al 19 i 26 de setembre del 2022 respectivament segons la convocatòria triada.

La Coral de la UA ofereix formació vocal i la possibilitat de participar en concerts organitzats per la Universitat d’Alacant, tant en actes institucionals com culturals. A més, si eres estudiant, podràs obtenir crèdits de lliure elecció.

Inscripcions i resta de detalls de la convocatòria

Descarrega el tríptic informatiu

Proves d’accés a l’OFUA

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA), dirigida per Tobias Gossmann, també obri el termini d’inscripció per a les proves d’accés. Les persones interessades a formar part de l’OFUA podran accedir a les proves en les modalitats de corda (violí, viola, violoncel i contrabaix); vent (flauta, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó i tuba); i timbals, percussió i arpa. Les proves tindran lloc entre el 3 i 4 d’octubre del 2022. Per a participar-hi serà necessari tenir almenys 16 anys complits dins del curs acadèmic i no superar els 35 anys d’edat, i ser resident a la Comunitat Valenciana. Les inscripcions en les proves podran fer-se fins al 26 de setembre del 2022.

En els criteris de selecció es valorarà ser membre de la comunitat universitària de la UA i estar cursant estudis universitaris; ser estudiant de qualsevol dels Conservatoris de Música de la província d’Alacant; pertànyer a les escoles i societats musicals de les poblacions amb Seu Universitària; o tenir experiència en l’instrument al perfeccionament del qual s’aspira, sense que resulte imprescindible haver sigut estudiant del Conservatori de Música o de qualsevol altre centre homologat.

L’OFUA ofereix crèdits de lliure elecció i ajudes econòmiques a la formació musical, i també un aprenentatge continu al costat de professorat i especialistes de prestigi, tant nacional com internacional.

Inscripcions i resta de detalls de la convocatòria

 

concierto-primavera-2022