El quartet de corda de l'OFUA reprèn les actuacions

La formació de la UA oferirà un concert el pròxim dilluns al Palau Comtal de Cocentaina

 

CARTELL_SENT_EM_2020.jpgAlacant. Dilluns, 20 de juliol de 2020

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA) torna a l’activitat presencial després dels mesos de confinament sanitari i reprèn les actuacions el pròxim dilluns 27 de juliol. Concretament, serà el quartet de corda de l’OFUA el que inaugure aquesta tornada als escenaris amb un concert inclòs en el festival «Sent-me Cocentaina».

Els organitzadors d’aquesta setena edició del festival afirmen que «serà una edició especial reduïda a dos concerts al Palau Comtal, el dilluns 27 i el dimarts 28 de juliol, mantenint els protocols de distanciament social, però amb un fort simbolisme d’aposta per la música i l’art».

L’objectiu principal d’aquesta setena edició és mantenir la filosofia i l’esperit que identifica SENT-ME COCENTAINA des de la seua creació: la trobada entre persones i el gaudi de la música clàssica en el marc arquitectònic i patrimonial contestà. Com declara el director artístic de l’esdeveniment, el director d’orquestra Ignacio García-Vidal «la complexitat dels temps que estem vivint fan més rellevant que mai la voluntat de generar espais de creació per a la cultura i l’art».

El quartet de corda de l’OFUA inaugura la trobada el dilluns 27 de juliol a les 22 hores, amb música de Mozart, Beethoven i Dvorak. La secció de cordes de l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia dirigida pel mateix Ignacio García-Vidal actuarà l’endemà, dimarts 28 de juliol, també a les 22 hores, amb un repertori que inclou serenates per a cordes de E. Elgar i A. Dvorak.

 

La capacitat serà limitada i les invitacions gratuïtes es poden arreplegar a la Casa de la Joventut de Cocentaina.

 

 Quartet de corda de l’OFUA