La Universitat d'Alacant obri el termini d'inscripció del Curs d'Especialització en Fonaments Tècnics de l'Elaboració de Cervesa

El curs, en modalitat en línia, comença l’1 d’octubre del 2020 i comptarà amb la participació de professorat de la UA i de professionals de prestigi reconegut en l’àmbit cerveser

Totes aquelles persones que es matriculen abans del 15 de juny obtindran un 25% de descompte en les taxes de matrícula

 

CURSO_CERVEZAAlacant. Dimarts, 9 de juny de 2020

Amb un complet i exigent programa acadèmic, la Universitat d’Alacant obri el termini d’inscripció i matrícula per a la 7a edició del Curs de Especialització en Fonaments Tècnics de l’Elaboració de Cervesa. El període de matriculació estarà obert fins al pròxim 30 de setembre. Totes aquelles persones que es matriculen abans del 15 de juny tindran un descompte del 25% en les taxes de matrícula.

El Curs d’Especialització en Fonaments Tècnics de la Elaboració de Cervesa té com a objectiu oferir un complet programa acadèmic que cobreix tots els aspectes relatius a la elaboració d’aquesta beguda: des de la anàlisi de les matèries primeres al procés d’elaboració, a més de els coneixements relacionats amb la degustació o el maridatge i aspectes pràctics que permeten elaborar aquesta beguda en condicions reproduïbles i tècnicament correctes.

L’activitat serà impartida per professorat pertanyent al Departament d’Agroquímica i Bioquímica de la UA i per professionals de l’àmbit cerveser amb formació i experiència reconeguda.

La trobada està dirigida, principalment, a químics, enòlegs, biòlegs, enginyers agrònoms, enginyers químics i, en general, a totes aquelles persones que tinguen com a objectiu convertir-se en especialistes en elaboració de cervesa, però també a cervesers professionals amb ganes d’ampliar els coneixements i millorar els seus processos. En definitiva, a qualsevol persona amb ganes d’aprendre.

Organitzat per la Universitat d’Alacant, a través del Departament d’Agroquímica i Bioquímica, i l’Escola de Negocis de la Fundació General de la Universitat d’Alacant, aquest curs s’impartirà en modalitat en línia de l’1 d’octubre del 2020 a l’1 d’abril del 2021.

Els interessats podran inscriure’s fins al 30 de setembre del 2020.

 

Més informació