La UA lliura un xec solidari a l'Associació Espanyola contra el Càncer

La recaptació suma 1.344 euros, fruit del concert oferit pel Quartet de Corda de l’OFUA el mes de maig passat en el Teatre Principal, amb la col·laboració de la Junta Major de Confraries i Germandats d’Alacant

 

AECC_1

Alacant. Dijous, 18 de juliol de 2019

El vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés, ha lliurat aquest matí d’un xec per valor de 1.344 euros, a Pablo Enríquez, president provincial de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). La quantitat lliurada és fruit de la recaptació del Concert Solidari oferit pel Quartet de Corda de l’Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA) el 7 de maig en el Teatre principal. El concert va comptar amb la col·laboració de la Junta Major de Confraries i Germandats d’Alacant, raó per la qual el seu president, Alfredo Llopis, també ha estat present en l’acte de lliurament, al costat de la secretària general de la UA, Esther Algarra.

Aquesta actuació va comptar també amb la col·laboració dels patrocinadors anuals de l’OFUA, Vectalia, Hidraqua, Fundació Manuel Peláez Castillo i Cajamar; i amb la col·laboració del Conservatori Superior d’Alacant Óscar Esplá, el Conservatori Professional Guitarrista José Tomás d’Alacant, el Conservatori Professional Vicente Lillo Cánovas de Sant Vicent i la Brass Academy Alacant.

Els grups de cambra de l’OFUA són el resultat del treball formatiu i pedagògic que orienta aquest projecte universitari. Constitueixen un element complementari que permet abastar amb intensitat i rigor un repertori més ampli i versàtil que el que ofereix una orquestra íntegrament. Els joves intèrprets dels grups de cambra, dirigits per Tobias Gossmann, posen sobre l’escenari totes les seues capacitats i sensibilitat musical per a propiciar una important experiència estètica. Quartet de Corda de l’OFUA està integrat per violins: María García Sivera i Antonio Milà Martínez; viola: Carles Soler Navarro; i violoncel: Javier Masiá Martínez.

 

 

AECC_3 AECC_2