La UA i el Club Rotary Alacant lliuren al Centre Sant Rafael i a Aspanion la recaptació del concert solidari de Nadal

L’OFUA i la Coral de la UA van recaptar 9.440 euros en la seua actuació i ara es destinaran a projectes d’aquestes dues associacions alacantines

cheque solidario1
cheque solidario2

 

Alacant. Dilluns, 26 de febrer de 2024

La vicerectora de la Universitat d’Alacant, Catalina Iliescu, i el president del Club Rotary Alacant, Philippe Gilot, han lliurat dos xecs per valor de 4.720 euros cadascun a les associacions alacantines Centre Sant Rafael de Santa Faç i Aspanion, respectivament. La xifra total lliurada, 9.440 euros, és fruit de la recaptació del concert solidari de Nadal Rotary-cheque solidario3UA que van oferir l’Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA) i la Coral de la UA, a l’Auditori Provincial de la Diputació d’Alacant (ADDA) el passat 15 de desembre de 2023, a benefici d’aquestes associacions. El concert també va comptar amb la col·laboració de la Fundació Manuel Peláez Castillo i Vectalia, com a patrocinadors anuals de l’OFUA.

L’acte de lliurament ha comptat amb l’assistència d’Ana Carratalá, directora del Centre Sant Rafael, i Pepi Sánchez, representant de les famílies d’Aspanion, les quals han sigut les encarregades d’arreplegar el xec solidari, i Lucía Gomis, directora de la Fundació General de la UA.

 

Notícies relacionades:

Comencen els Concerts de Nadal de la UA

Èxit musical i de participació del Concert de Nadal Rotary UA