UA

Bases de la convocatòria de la borsa de treball de la Fundació General de la Universitat d'Alacant per a ocupar llocs de monitores/monitors de l’Escola d’Estiu de la Universitat d’Alacant (2019)

(Nº Exp.: 2/2018)

La Fundació General de la Universitat d'Alacant (la Fundació), tenint en compte els principis rectors d'accés a l'ocupació pública prevists en l'article 55 de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic[1], i de conformitat amb la Resolució rectoral de 6 d'abril de 2017, en virtut de la qual la Universitat d'Alacant encarrega a la Fundació la gestió de l'Escola d'Estiu, CONVOCA una borsa de treball per a cobrir temporalment llocs de treball amb el perfil que s'inclou.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

1ª. Lloc de treball: Monitora/monitor d'Escola d'Estiu.

2ª. Jornada: l'horari es concretarà segons les necessitats de l'organització entre les 8 i les 15 hores.

3ª. Durada del contracte: del 26 de juny al 31 de juliol de 2019.

4ª. Retribució corresponent a temps complet:

  • Monitora/monitor 1.000 € nets
  • Monitora/monitor de suport a xiquetes/xiquets discapacitades/tats: 1.100 € nets

D'acord amb l'organització de les activitats, la Fundació es reserva la possibilitat de contractar a temps parcial. En aquest cas, la retribució serà proporcional al nombre d'hores contractades.

5ª. Requisits del personal aspirant:

  • D'acord amb el que preveu la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i a l'adolescència, tindre la certificació negativa del Registre Central de Delictes Sexuals de no haver sigut condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i la indemnitat sexual que inclou l'agressió i l'abús sexual, l'assetjament sexual, l'exhibicionisme i la provocació sexual, la prostitució i l'explotació sexual i la corrupció de menors, i també per tracta d'éssers humans.
  • Tindre la nacionalitat espanyola o d'algun dels Estats membres de la Unió Europea.
  • Acreditar un coneixement adequat de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana per a l'exercici del lloc de treball.
  • Tindre complits 18 anys i no excedir l'edat màxima de jubilació forçosa.
  • Tindre les capacitats i les aptituds físiques i psíquiques que siguen necessàries per a l'exercici de les funcions o les tasques corresponents.
  • No haver sigut separada o separat mitjançant expedient disciplinari, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial.

6ª. Objectiu/Funcions:

Col·laborar en les activitats d'índole esportiva, cultural, temps lliure, etc. que es programen en cadascuna de les edicions de l'Escola d'Estiu.

7ª. Sistema de selecció i baremació:

Les persones sol·licitants hauran d'aportar, a través del formulari de sol·licitud publicat en la pàgina web de la Fundació, còpia escanejada de la certificació oficial dels aspectes que consideren, tenint en compte els elements següents per a la seua valoració:

  • Estudis: es valoraran els estudis de titulacions oficials (finalitzades i/o en curs) afins a les activitats que es desenvoluparan en l'Escola d'Estiu (fins a 4 punts).
    En el cas d'estudis en curs, serà requisit indispensable haver superat almenys 100 crèdits de la titulació.
  • Experiència laboral en activitats relacionades amb l'objectiu de la convocatòria (fins a 3 punts).
  • Coneixement d'idiomes: valencià (fins a 1,5 punts), altres llengües (fins a 0,5 punts).
  • Formació complementària en matèries relacionades amb la convocatòria (fins a 1 punt).

8ª. Confecció de la borsa i obligacions

Finalitzada la fase del sistema de selecció, es publicarà la relació del personal que formarà la Borsa de Treball ordenada de forma descendent per la puntuació total obtinguda per cada candidata o candidat.

La borsa tindrà una vigència de 2 anys corresponent a les edicions de l'Escola d'Estiu 2019 i 2020. La vigència de la borsa podrà ser prorrogada anualment de manera tàcita fins al màxim de temps que dure l'encàrrec de gestió de l'Escola d'Estiu a la Fundació.

A la vista dels resultats de l'aplicació del sistema de selecció, i en cas d'evidenciar-se la inadequació dels mèrits de les o els aspirants al perfil i objectiu de la convocatòria, es podran excloure motivadamente de la relació del personal que formarà part d'aquesta borsa.

Les persones seleccionades tindran com a obligació, segons se'ls demane posteriorment:

9ª. Presentació de sol·licituds:

Les sol·licituds estan disponibles en la pàgina web de la Fundació //www.uafg.ua.es/va/borsa-treball-monitors-escola-estiu-ua/2019 i podran presentar-se a través de la mateixa pàgina web a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria fins al 25 de gener de 2019 inclòs.

En la sol·licitud telemàtica s'adjuntarà, en format PDF o JPG:

  • Fotocòpia escanejada del DNI. Les o els aspirants que no tinguen la nacionalitat espanyola hauran de presentar fotocòpia del NIE, o si no tenen, fotocòpia del passaport o d'un altre document del país d'origen que acredite la identitat, l'edat i la nacionalitat.
  • Estudis: títol oficial o equivalent i/o en defecte d'açò, document acreditatiu d'estudis en curs amb indicació dels crèdits superats. En aquest últim cas, serà requisit indispensable haver superat almenys 100 crèdits de la titulació en curs.
  • Experiència laboral: informe de vida laboral expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social.
  • Coneixements de valencià: certificat expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, la Comissió Interuniversitària d'Estandardització d'Acreditacions de Coneixements de Valencià (CIEACOVA) o equiparats per la normativa vigent.
  • Coneixements d'altres llengües: certificats que reconeix la UA per a acreditar nivells de llengües estrangeres segons el que estableix la taula d'equivalències.
     
  • Formació complementària: certificats del curse/cursos relacionats amb l'objectiu de la convocatòria. Certificat en el qual consten el títol del curs o els cursos, la durada en hores i la data de realització dels mateixos.
     
  • Certificat de delictes de naturalesa sexual actualitzat.

    Aquest certificat podrà sol·licitar-se per internet a través de la seu electrònica del Ministeri de Justícia (https://sede.mjusticia.gob.es/cs/satellite/sede/es/tramites/certificado-registro-central) o de manera presencial en la seu de la Subdelegació del Govern a Alacant (plaça de la Muntanyeta 6, 03001 Alacant) o en altres organismes públics autoritzats.

    La Fundació es reserva el dret a sol·licitar la renovació del citat certificat en el moment de la signatura del contracte i en les diferents convocatòries de l'Escola d'Estiu en les quals tinga l'encàrrec de gestió.

En qualsevol moment del procés, es podrà sol·licitar al personal aspirant la presentació dels originals dels documents presentats i, si és el cas, de la traducció d'aquests per intèrpret jurat.

10ª. Relació de persones admeses i excloses:

Finalitzat el termini de presentació d'instàncies, es publicarà la relació provisional de persones admeses i excloses. A partir de l'endemà de la publicació les persones interessades tindran un termini de 5 dies hàbils per a la presentació de possibles esmenes. Transcorregut aquest termini es publicarà la relació definitiva de persones admeses i excloses.

11ª. Comissió de selecció:

La Comissió encarregada de resoldre la convocatòria estarà formada per 8 membres: 2 a proposta de la Fundació, que presidirà la Comissió i exercirà la secretaria; 3 a proposta del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües; 2 a proposta de cadascun dels dos sindicats amb major representació en la UA; i 1 a proposta del Consell d'Estudiants. A les reunions de la Comissió es convidarà, amb veu però sense vot, a un representant de cadascun dels sindicats amb representació en la UA.

La Comissió vetlarà perquè queden garantits els principis de mèrit, capacitat i d'igualtat d'oportunitats i de tracte entre dones i homes.

12ª. Protecció de dades de caràcter personal:

De conformitat amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre de 2018, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, les dades aportades pels aspirants seran tractats per la Fundació General de la Universitat d'Alacant en qualitat de responsable del tractament, amb la finalitat de gestionar la borsa de monitoras/monitors, i sota la legitimació del consentiment del/la interessat/a en emplenar el formulari de sol·licitud. Les dades necessàries per al correcte funcionament de la borsa podran ser cedits a la Universitat d'Alacant. L'aspirant pot conèixer la informació addicional relacionada en el propi formulari d'inscripció i exercir els seus drets a través del següent enllaç: www.uafg.ua.es/va/proteccio-de-dades

13ª. Notificacions a les persones aspirants:

A l'efecte de notificació a les o els aspirants, les publicacions detallades en aquestes bases, així com la informació d'altres actes que es deriven de la present convocatòria i que requerisquen publicació, es realitzaran en l'adreça de la pàgina web de la Fundació: //www.uafg.ua.es

Sant Vicent del Raspeig, 17 de desembre de 2018

LA DIRECTORA

Sgt.: Lucía Gomis Catalá


[1] D'acord amb la Disposició Addicional 1ª del RD Legislatiu 5/2015 de 30 d'octubre pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, els principis de l'article 55 seran aplicables a les entitats del sector públic estatal, autonòmic i local.

Compartir en...

Fundació General de la Universitat d'Alacant


Edifici Germá Bernácer (soterrani)
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent, s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: +34 965 90 98 00
Email: uafg@ua.es

Agència de Colocació autoritzada amb el nº 1000000006.

Per a més informació: uafg@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: informatica@uafg.es

© Fundació General de la Universitat d'Alacant (UAFG) - CIF: G53738308

 

 

Aquesta web utilitza cookies…+info